fbpx

Nieuws

Sluitingsdagen december

In december 2023 zijn we de volgende dagen gesloten:
Zaterdag 2 december: besloten bijeenkomst
Donderdag 14 december: externe bijeenkomst
Dinsdag 26 december t/m …: Vakantie en sluitingsperiode

Nieuwe menukaart, nieuwe gerechten.

We zijn altijd aan het proberen, combineren en natuurlijk proeven.

Overnachten? Via Boerderij De Boshoeve in onze Tiny houses.

We zijn blij verheugd om onze volgende stap wereldkundig te maken. U kunt nu ook overnachten via ons nieuwe initiatief. De recreatieve verhuur van onze Tiny Houses is gestart. Via http://www.boerderijdeboshoeve.nl kunt u onze nieuwste aanwinst bewonderen. Wilt u een heerlijk weekendje genieten van de prachtige natuur van het ongerepte Westerwolde. Of een midweek of een volle week? Kijkt u eens op de website. Met een fantastisch uitzicht over het beekdal van de Ruiten Aa en op de oerbossen van Ter Borg raakt u niet uitgekeken. Ook hier geldt: altijd een hartelijk en gastvrij welkom.

16 november 2021: De komende weekenden gesloten

Beste en gewaardeerde gasten,

In oktober 2019 heb ik na ruim een jaar lang dag in, dag uit, zwoegen een droom gerealiseerd: Restaurant De Boshoeve. Maar goed dat je niet altijd in de toekomst kan kijken. De Covid situatie waar we ons allemaal sinds begin 2020 in bevinden, maakt dat ons restaurant nog geen enkele reële kans heeft gehad om tot volle wasdom te komen.

Net als u worden wij al twee jaar lang met verschillende maatregelen geconfronteerd, en ongetwijfeld vindt u het net als ik steeds moeilijker om vol te houden, door te zetten en te blijven geloven in een betere toekomst of in je droom.

Maar ik geef mijn droom niet op. Met de steun van mijn partner, tevens mijn beste vriend, buddy, steun en toeverlaat die steeds weer achter me staat. Maar ook ons personeel,  warme mensen, met het hart op de goede plek: Gerard en Trijnie die iedere keer weer gepassioneerd aan de slag gaan in de keuken. Wanneer ik ze ook maar nodig hebt. Mensen waar je echt op kunt bouwen.

De maatregel die nu is ingevoerd is voor veel mensen een druppel. Onze gasten kiezen er begrijpelijk voor om af te wachten tot er weer “normale” sluitingstijden zijn van ons restaurant. Grotere groepen die de komende weken bij ons restaurant zouden komen dineren, een personeelsfeest vieren, annuleren om begrijpelijke reden de reservering.

Onze gasten bezoeken ons restaurant voor een gezellig avondje uit, ongedwongen genietend van (h)eerlijk eten en drinken in een ontspannen sfeer. De verplichte sluitingstijd van 20.00 maakt dat er tijdsdruk komt te staan op het ongedwongen genieten. Dat wilt u niet en wij willen dat ook niet. Dat past niet bij onze bedrijfsfilosofie. Reserveringen worden geannuleerd en er komen geen nieuwe bij. Dat begrijpen we volkomen.

Hierom zien we ons genoodzaakt om de komende weekenden ons restaurant te sluiten. Niet om definitief te stoppen, maar vooral om ons te beraden op welke wijze we binnen deze tijdsgeest verder kunnen met ons restaurant. Dat we door gaan, dat staat vast. U heeft ons immers laten weten ons restaurant te waarderen. We blijven de ontwikkelingen en eventuele nieuwe maatregelen op de voet volgen. Dat zullen we laten meewegen in onze afwegingen.

Het doet ons pijn om een dergelijk besluit te moeten nemen. We hopen op uw begrip en zien u als onze gewaardeerde gast heel graag terug op het moment dat we onze deuren weer openen. Wanneer dat is, is op dit moment de vraag. Voor ons kan dat niet snel genoeg gaan.

Het Kerstmenu 2021 staat sinds een week online op onze website. Dat laten we staan. U kunt hiervoor reserveren omdat we hopen dat dit een moment is waarop elkaar weer kunnen ontmoeten.

Reserveringen die u voor Kerst gemaakt heeft, blijven natuurlijk genoteerd staan. En hierbij beloven we u in ieder geval, dat als onze hoop niet uitkomt en we met kerst nog steeds gesloten moeten zijn, we u dan een (h)eerlijk Kerst afhaalmenu zullen bezorgen.

Tot een spoedig weerzien!

Team De Boshoeve

Henri Bos

Nieuwe dinerkaart!

Met ingang van zaterdag 18 september presenterne we met enige trots onze vernieuwde dinerkaart. Nieuwe gerechten vragen veel voorbereiding, innoveren en het afstemmen van de verschillende verse ingrediënten. Na lang experimenteren vinden we dat ze nu klaar zijn om te serveren aan onze gasten. We hebben verschillende visgerechten vervangen of aangevuld. Ook vegetarisch hebben we een aantal nieuwe variaties bedacht. We nodigen u van harte uit! Van harte welkom.

Nieuw begin! Nieuwe kaart! Nieuwe wijnen.

5 juni mochten we ook “binnen” weer open. Eindelijk. Voor ons de start van een nieuw begin. Naast een nieuwe menukaart die we al presenteerden tijdens de opening van de terrassen, hebben we nu ook nieuwe wijnen op onze kaart.

Komt u gauw eens langs. We laten u graag genieten van onze pure gerechten met bijpassende, soms uitgesproken, wijnen.

Kerst 2020

Op 1e kerstdag openen we de deuren van ons restaurant voor onze gasten. We hebben, al zeggen we het zelf, een heerlijk en vooral feestelijk menu samengesteld. We organiseren een kerstbrunch en uiteraard een kerstdiner. U vindt de menu’s onder de knop “kerst 2020”. Op uw verzoek sturen we graag een inschrijfformulier toe. Deze kunt u telefonisch, via info@restaurantdeboshoeve.nl of via Facebook aanvragen.

Speenvarken aan spit zaterdag 4 juli

Zaterdag 4 juli is onze eerste thema avond. We serveren dan een 3 gangen menu met als hoofdgerecht speenvarken aan het spit. Op ons terras wordt een wolvarken van eigen fok boven de barbeque langzaam gegaard. Het menu bestaat verder uit een heerlijke door onze kok bereide zomeravondsoep en als dessert een heerlijke ijstaart. Reserveren via https://bestel.restaurantdeboshoeve,nl of via 0599-722019. Minimale deelname 20 gasten. Slechts €27,50 per persoon exclusief drankjes.

1 Juni 2020 heropening De Boshoeve

We gaan weer open! Wat kunt bij ons verwachten. Daarover stellen we u graag op de hoogte in dit nieuwsitem.

De 1.5 mtr samenleving in ons restaurant. Onze tafels staan 1.5 mtr uit elkaar. We hebben nog 7 tafels in ons restaurant staan. deze tafels kunnen telefonisch worden gereserveerd. tijdens het telefoongesprek zullen we u conform RIVM richtlijnen, enkele checkvragen stellen.

De 1.5 mtr samenleving op ons terras. Ons terras is erg groot. Niet enkel ter plaatse van het restaurant op de verharding. ook het land achter ons restaurant is aangewezen als terras. We zullen hier meerdere beachbaskets en picknicktafels bijplaatsen. We denken nog even na hoe we de bestelling opnemen voor onze gasten op het “grasterras”.

We doen het samen en houden rekening met elkaar. We werken met diverse maatregelen. Die hebben we op verschillende plaatsen kenbaar gemaakt.

Thuis uit eten!

Vanaf vrijdag 10 april kunt u thuis uit eten!

U kunt wekelijks kiezen uit een vast 3-gangen menu. Zo geven we u hopelijk toch een beetje het gevoel van “ thuis uit eten”.  Dat kunnen we voor u verzorgen voor € 17,50  tot € 22,50 per persoon.

Om u een idee te geven van de inkleuring van onze voorgenomen menu geven we u graag het menu wat we als eerste willen serveren.

Weekmenu 10 t/m 12 april

Voorgerecht

Lauwwarme quiche met frisse kaas

Hoofdgerecht

Stoofpotje Westerwolde (doortrokken en gestoomd rund en varken), Grove stukken sappige groente, Boterzachte risotto

Nagerecht

Crème Brulee De Boshoeve

Hoe?

U kunt van ons wekelijks een ander menu verwachten. En wellicht bij succes op korte termijn, een keuzemenu. De bestelsite bestel.restaurantdeboshoeve.nl is geopend tot 14.00 uur op vrijdag, zaterdag en zondag. Bestelt u voor 14.00 uur dan wordt er nog dezelfde dag bezorgd.

Let wel: Op = Op!!

De dagmenu’s zijn vanwege de inkoop en logistiek gemaximeerd. De website sluit automatisch wanneer de voorraad van de dag is uitverkocht.

Bezorgkosten zijn afhankelijk van uw postcode, dat wijst zich vanzelf in ons menu. Deze zijn maximaal € 5,00. U betaalt uw bestelling vooraf via de website zodat onze bezorgers uw maaltijden op een veilige afstand voor u en onze bezorgers, kunnen aanbieden. Wij bezorgen tussen 17.00 en 18.30.

Wilt u afhalen, dan wordt u verzocht de bestelling telefonisch door te geven via 0599 – 722 019. Het afhaalmoment ligt tussen 17.00 – 18.30 en u kunt bij ons met pin betalen. We accepteren geen contant geld.

We stellen uw bestelling en reactie op prijs en vragen u om dit bericht te delen daar waar mogelijk. Hartelijk dank alvast hiervoor!

Gesloten t/m 6 april van overheidswege

Restaurant De Boshoeve heeft haar deuren op zondag 15 maart vanaf 18.00 uur moeten sluiten in verband maatregelen die zijn afgekondigd door de landelijke overheid als gevolg van het Corona virus. Voor ons een dramatische regel. We hebben onze deuren geopend op 12 september 2019. We worden nu al geconfronteerd met een maatregel die verstrekkende gevolgen heeft. Alle kosten gaan door, de inkomsten zijn nul. Maar we gaan door en vechten samen met ons team om deze tegenvaller te overwinnen. Dat lukt ons. Als alles achter de rug is begroeten we u graag weer in ons restaurant. Heel veel dank voor uw begrip, uw steun en uw toekomstige bezoek. Alle activiteiten, inclusief reserveringen tot en met 6 april zijn tot nader order geannuleerd.